Vi vill hjälpa Burundis återvändande flyktingar som levt i grannländernas läger i nära 4 decenier.

Julgåva

Vi tar tacksamt emot julgåvor från både privatpersoner och företag. Du kan enkelt ge en julgåva och stödja vårt arbete för de återkomna flyktingana och befolkningen i Mugara, Burundi. Om du vill så kan du välja att få ett diplom skickat till den adress du uppger eller via e-post.
Du kan sätta in din gåva via Swish 123 667 26 38 eller vårt Bankgiro 473-1584. Vill du beställa ett inbetalningskort går det bra att göra det på tel: 070 233 79 41 eller på vår e-post.
Till höger finns en mall på vårt diplom. Skicka ett mejl till burundihjalpen@hotmail.com med texten du vill ska stå i diplomet och om du vill få diplomet skickat via post eller e-post.
Klicka på bilden

Företag

När ert företag skänker en julgåva till oss bidrar ni till att de återkomna flyktingarna och befolkningen i Mugara, Burundi, får sjukvård, medicin, rent vatten, hjälp till mat och att barn och ungdommar får möjlighet till skolgång.
Med er hjälp kan vi finnas på plats där vi behövs mest och hjälpa de mest utsatta i samhället. Som tack får ni diplom att ge till kunder, anställda eller partners
Ni kan sätta in er gåva på vårt Bankgiro 473-1584 eller betala med faktura. Vill ni beställa ett inbetalningskort går det bra på vår e-post eller tel: 070 233 79 41.
Till höger finns en mall på vårt diplom. Skicka ett mejl till burundihjalpen@hotmail.com med texten ni vill ska stå i diplomet, hur många diplom ni behöver och om ni vill få det skickat via post eller e-post.
Klicka på bilden
Arr: Rudskoga kyrka, Nysund Rudskoga Missionsförsamling och Betaniaförsamlingen Rudskoga.