Vi har nu avslutat 2020
Vi ser tillbaka på ett år, fyllt av oro och utmaningar för oss alla. Situationen för företag och hela samhället förändrades drastiskt, något vi aldrig kunnat föreställa oss. Olika åtgärder och restriktioner har införts som begränsar våra vardagliga liv och sätter käppar i hjulen för ett vanligt fungerande samhälle. Detta har också drabbat Burundi-Hjälpen och vi har förlitat oss på att understödjare, gåvogivare och partners har förtroende, samarbetsvilja och tålamod för att tillsammans ta oss igenom detta.
Positiva nyheter 2020
Trots oroligheter och utmaningar, har vi klarat oss igenom det och det har inte bara varit dåliga nyheter. ”Corona” drabbade inte arbetet i Burundi så mycket och trots begränsad ekonomi har vi under året lyckats fortsätta med utbyggnaden i Mugara och är snart framme med huvudledningen från källområdet till stora vattentanken.
Planer för 2021
Alla förbereder vi oss nu på att få börja om på nytt i 2021. Förhoppningsvis kan samhället sakta med säkert återgå till det normala igen och situationen stabiliseras.
Vi ser fram emot resor för information och möten där vi får presentera arbetet, som kommer att kunna erbjuda hälsa och ett förvandlat liv till våra vänner i Burundi.
Sist men inte minst...
Vi vill passa på att säga hur stolta vi är över våra understödjare och gåvogivare. Trots oroliga tider och motgångar, har vi sett hur våra gåvogivare varit trogna för att säkra arbetet och forma framtiden för Burundi-Hjälpen.
Vi vill utbringa ett stort tack till alla där ute, utan er hade det aldrig gått.
Burundi-Hjälpen i Sverige och våra partners i Burundi, önskar er alla
Ett Gott Nytt och Friskt år 2021! Låt oss ta hand om varandra.
Bästa hälsningar
Uno Gustafsson
Insamlingsansvarig
Eliassoni Bubonye
Ansvarig för arbetet i Burundi
För frågor/information kontakta Burundi-Hjälpen:
burundihjalpen@hotmail.com eller 070-233 79 41